De zomer met de EVE Borstprothese

De zomer is officieel begonnen. Hét seizoen van veel buitenactiviteiten: naar het strand, zwemmen, werken in de tuin en wandelen in de natuur. Met de hoge temperaturen horen daar natuurlijk fleurige topjes, zomerjurken en bikini’s bij. Kledingstukken die doorgaans bij veel vrouwen het zelfbewustzijn aanwakkeren. In het bijzonder daarom aandacht voor de vrouw die een borstamputatie ondergaan heeft.

Zomerkleding na een borstamputatie

Het is niet vanzelfsprekend dat je na een borstamputatie met zelfvertrouwen in je fijnste zomeroutfit of bikini op pad gaat. Iedere ervaring is uniek, maar veel vrouwen zullen beamen dat het dragen van zomerkleding als een obstakel kan voelen.

“Na alle tegenslagen had dit ook mentaal veel impact en was mijn ‘vrouwgevoel’ gereduceerd tot nul. Ik droeg wijde kleding, om te verhullen dat ik een borst miste.” Zegt Carola (53). EVE borstprotheses wil dit gevoel bij vrouwen zoveel mogelijk wegnemen en maakt unieke protheses als kopie van de overgebleven borst. “Met mijn mooie prothese van EVE durf ik mijn oude kleding weer aan. Ik voelde me voor het eerst sinds de diagnose weer een complete vrouw.”

Banner EVE Borstprotheses kleinkind met oma in tuin
Carola aan het werk in haar tuin
Met mijn mooie prothese van EVE durf ik mijn oude kleding weer aan. Ik voelde me voor het eerst sinds de diagnose weer een complete vrouw
Carola

Beweeg je vrij en zorgeloos

Na een intens en emotioneel traject wil je je leven weer zo normaal mogelijk oppakken. Daarbij is het belangrijk dat je je het hele jaar door goed voelt. Met onze borstprotheses willen we eraan bijdragen dat iedere vrouw na borstkanker weer ten volste kan genieten van alle zomerse activiteiten. Een prothese die perfect op je lichaam past én blijft zitten. Zodat je zorgeloos en vrij kunt fietsen, tuinieren of barbecueën met familie en vrienden. Het liefst in je mooiste zomerjurk of je favoriete badpak.

EVE Borstprotheses genieten van kinderen en kleinkinderen
EVE Borstprotheses genieten in de tuin

Waterproof borstprothese

De borstprotheses van EVE maken gebruik van een unieke 3D-technologie. Naast de vorm van de borst wordt ook het litteken in kaart gebracht, zodat de borstprothese naadloos aansluit op jouw lichaam. Het zachte siliconenmateriaal is comfortabel en bovenal waterproof. Je draagt hem dus gemakkelijk tijdens een dagje zwembad met de (klein)kinderen of tijdens een week zon, zee en strand. Door het gewicht voelt de borstprothese natuurlijk aan. Daarnaast wordt de EVE als minder warm ervaren. Eigenschappen die belangrijk zijn om tijdens warm weer onbezorgd te kunnen bewegen.

Deze zomer een borstprotheses op maat

Een EVE borstprothese maken we binnen 4 weken voor jou op maat. Omdat we gebruik maken van nieuwe mobiele handscanners kun je binnen 5 werkdagen een vrijblijvende afspraak maken op 3 locaties in Nederland. Je kunt ons ook altijd bellen als je vragen hebt. We nemen graag de tijd om meer uit te leggen over onze borstprotheses. En te bespreken hoe EVE in jouw (zomer) leefstijl past. We wensen iedereen een fantastische zomer. En hopen zoveel mogelijk vrouwen van dit zomerseizoen te laten genieten mede dankzij de EVE borstprothese.

Bronnen en links

Klik hier om het gehele interview met Carola te lezen en haar ervaringen met de EVE Borstprothese.

Lees ook onze andere (blog)artikelen...

Contact met EVE

EVE Borstprotheses folder download 03

Ontvang de EVE folder in je e-mailbox

Eve Borstprotheses

Wil je meer informatie ontvangen over onze borstprotheses en de mogelijkheden voor jouw?

Maak vrijblijvend een afspraak met onze consulente Hermine Schuringa.