Banner Eve Borstprotheses_lifestyle

Visie van Eve BORSTPROTHESES

Van eerste afspraak tot aanmeten en passen

EVE borstprotheses wil bijdragen aan een beter leven van vrouwen die een borstamputatie moesten ondergaan. Als je na je operatie kiest voor een prothese, wil je geen standaardproduct, maar een product dat zoveel mogelijk lijkt op je eigen borst, zacht aanvoelt en goed blijft zitten. En dat is precies wat een EVE borstprothese jou biedt!

Visie van Eve Borstprotheses

onze visie

Wij vinden dat iedere vrouw die een borstprothese wil dragen, een product op maat verdient. Een prothese die tot op de tiende millimeter een exacte kopie is van de andere borst en aan de binnenzijde perfect aansluit op het litteken. 

Van contramal tot perfecte prothese

We begonnen met het maken van borstprotheses omdat Norman, de oprichter van EVE, zelf zijn borst moest laten amputeren. Hij maakte uit kunststof een 3D-model van zijn borst dat mooi aansloot bij zijn lichaam. Al snel merkte hij dat deze ‘contramal’ hielp bij de genezing van zijn wond. Zelfs de arts die hem had geopereerd, was onder de indruk van dit resultaat en moedigde aan hiermee verder te gaan. En zo geschiedde….

Banner-Eve-Borstprotheses

Bekijk onze visie in beeld

“Als je het niet weet, zie je het ook niet”

Eve borstprotheses Norman Verbeek
Eve-Borstprotheses_image-voorbeelden-van-de-borstprotheses

Allereerste Exemplaar

Na dit allereerste exemplaar van een Eve Borstprothese hebben we ons product steeds verder ontwikkeld en uitgebreid getest.

Daardoor weten we dat we vrouwen met onze borstprotheses iets kunnen bieden dat bijdraagt aan een beter en fijner leven. 

Het is zo fijn om je weer vrij te kunnen bewegen, te genieten van je vrouw-zijn en alles wat het leven leukt maakt te kunnen delen met de mensen om je heen. Lees de ervaringen van andere vrouwen en wat Eve Borstprotheses ook voor jou kan doen.

Heb je nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met een van onze consulente. Wij helpen je graag verder met meer informatie, advies of het maken van een afspraak.

Scroll to Top