Het verhaal van EVE Borstprotheses

EVE staat vol in het leven. Ze is getroffen door borstkanker en heeft een ellendige periode achter de rug. Dat was ziekenhuis in, ziekenhuis uit… Gelukkig gaat het de laatste tijd weer wat beter. De pijn is minder. Voor EVE is de wereld ingrijpend veranderd. En ze wil er weer volop deel van uitmaken!

Het verhaal van EVE

Voor EVE betekent dat: weer naar buiten, wandelen, fietsen en misschien ook hardlopen en zwemmen…Op vakantie gaan, alleen, met partner of met het gezin. Een dagje naar het strand. Naar buiten in je mooie kleren. Je weer lekker voelen en blij zijn met je lijf.

Een borstprothese kan je helpen je leven weer op te pakken. Beweeg je vrij en voel de blijdschap dat je weer kunt doen wat je wilt!

Het verhaal van EVE Borstprotheses

Wij vinden dat iedere vrouw die een borstprothese wil dragen, een product op maat verdient. Een prothese die tot op de tiende millimeter een exacte kopie is van de andere borst en aan de binnenzijde perfect aansluit op het litteken. 

EVE Borstprotheses wil bijdragen aan een beter leven van vrouwen die een borstamputatie moesten ondergaan. Als je na je operatie kiest voor een prothese, wil je geen standaardproduct, maar een product dat zoveel mogelijk lijkt op je eigen borst, zacht aanvoelt en goed blijft zitten. En dat is precies wat een EVE Borstprothese jou biedt!


onze visie

EVE Borstprotheses is een jong en dynamisch bedrijf met een geweldig team van specialisten en zorgmedewerkers. Samen staan wij klaar om je zo goed mogelijk te helpen met informatie en deskundig advies.

Het team

Eve Borstprotheses Norman van Beek Eigenaar Eve Borstprotheses

Norman van Beek
Eigenaar

Eve Borstprotheses Hermine Schuringa

Hermine Schuringa
Verpleegkundige

Eve Borstprotheses Raymond Oomen

Raymond Oomen
3D-specialist

Eve Borstprotheses

Wil je meer informatie ontvangen over onze borstprotheses en de mogelijkheden voor jouw?

Maak vrijblijvend een afspraak met onze consulente Hermine Schuringa.