Susan over haar ervaring met EVE: deze prothese is goed!

Voor Susan begon het hele traject eind november. “De huisarts stuurde mij door voor een mammografie in het ziekenhuis. Daar was een tumor te zien van 0,5 cm. Na biopten van het borstweefsel en de klieren en een MRI bleek het te gaan om een zeldzame tumor van 9 cm. Begin januari is de aangetaste borst is verwijderd en de andere verkleind. Dit laatste met de gedachte, dat ik dan ook een kleinere maat prothese nodig heb. Gelukkig waren er geen uitzaaiingen geconstateerd en was verdere behandeling niet nodig.

Prothese en overmatige transpiratie

Susan had al wat rondgekeken naar uitwendige protheses op het internet, want haar huid is te dun voor een reconstructie. Via haar mammacare verpleegkundige, kwam Susan terecht bij EVE. Ze zag en voelde tijdens de intake een aantal voorbeelden van protheses en had al een aardig beeld. 

Een paar dagen na haar bezoek aan EVE ontving Susan het prothese – voorstel per mail. Het was een warme, zonnige dag toen ze haar bij EVE had opgehaald en meteen , ging ze ermee in de tuin werken. Al snel merkte Susan dat ze zweette en ze was bang dat de prothese daardoor uit haar shirt zou glijden.

 

 

 

Banner EVE Borstprotheses natuurlijke vorm van onze borstprotheses
Deze borstprothese is goed!
Susan

Nazorg

In het gesprek vertelde ze dat met aan Hermine, die haar na overleg voorstelde een ander type borstprothese uit te proberen: deze heeft aan de achterkant golfjes, maar de bovenkant is glad, zodat hij goed geplakt kan worden. Dit type zat direct stukken beter. Daarop maakte EVE voor haar daarvan een tweede prothese op maat. Susan is er blij mee. “Ik kan nu prettiger en onbezorgd bewegen. Ook tijdens het fietsen en op vakantie voelde het prima. Deze borstprothese is goed!”

EVE Borstprotheses borstprothese in bh
EVE Borstprotheses diverse huidskleuren

Bronnen en links

Lees ook onze andere (blog)artikelen...

Contact met EVE

EVE Borstprotheses folder download 03

Ontvang de EVE folder in je e-mailbox

Eve Borstprotheses

Wil je meer informatie ontvangen over onze borstprotheses en de mogelijkheden voor jouw?

Maak vrijblijvend een afspraak met onze consulente Hermine Schuringa.