Susan over haar ervaring met EVE: deze prothese is goed!

Prothese en overmatige transpiratie

Voor Susan begon het hele traject eind november. “De huisarts stuurde mij door voor een mammografie in het ziekenhuis. Daar was een tumor te zien van 0,5 cm. Na biopten van het borstweefsel en de klieren en een MRI bleek het te gaan om een zeldzame lobulaire tumor van 9 cm. Begin januari is de aangetaste borst is verwijderd en de andere verkleind. Dit laatste met de gedachte, dat ik dan ook een kleinere maat prothese nodig heb. Gelukkig waren er geen uitzaaiingen geconstateerd en was verdere behandeling niet nodig.”

Susan had al wat rondgekeken naar uitwendige protheses op het internet, want haar huid is te dun voor een reconstructie. Via haar mammacare verpleegkundige, kwam Susan terecht bij EVE. Ze zag en voelde tijdens de intake een aantal voorbeelden van protheses en had al een aardig beeld. 

Een paar dagen na haar bezoek aan EVE ontving Susan het prothese – voorstel per mail. Het was een warme, zonnige dag toen ze haar bij EVE had opgehaald en meteen , ging ze ermee in de tuin werken. Al snel merkte Susan dat ze zweette en ze was bang dat de prothese daardoor uit haar shirt zou glijden.

In het nazorggesprek vertelde ze dat met aan Hermine, die haar na overleg voorstelde een ander type prothese uit te proberen: deze heeft aan de achterkant golfjes, maar de bovenkant is glad, zodat hij goed geplakt kan worden. Dit type zat direct stukken beter. Daarop maakte EVE voor haar daarvan een tweede prothese op maat. Susan is er blij mee. “Ik kan nu prettiger en onbezorgd bewegen. Ook tijdens het fietsen en op vakantie voelde het prima. Deze prothese is goed!”

Transpiratie prothese

 

Susan over haar ervaring met EVE Borstprotheses

Iedere vrouw is anders. Wat bij de een goed zit, kan bij de ander niet passen. Daarom biedt EVE verschillende varianten protheses. Susan koos na haar eerste prothese voor een ander type. “Heel fijn dat EVE zo met mij heeft meegedacht. Het is een bedrijf dat er echt voor jou is!''

De achterkant van de EVE Borstprotheses

Bronnen:

Vragen en/of opmerkingen:

Een voorbeeld van de producten van EVE Borstprotheses

Eve Borstprotheses

Wil je meer informatie ontvangen over onze borstprotheses en de mogelijkheden voor jouw?

Maak vrijblijvend een afspraak met onze consulente Hermine Schuringa.