De nieuwe innovatieve handscanner van EVE Borstprotheses is in aantocht.

Bij EVE zijn we continue bezig met innovatie en dit is voor een jong bedrijf een belangrijk uitgangspunt. In deze blog lees je over onze nieuwe mobiele scanner die wij aan het ontwikkelen zijn.

De nieuwe mobiele handscanner

Momenteel zijn wij bezig met het ontwikkelen van onze nieuwe mobiele scanner. De nieuwe scanner kan worden meegenomen naar verschillende locaties, zodat EVE ook naar de klanten toe kan.

Verder is de nieuwe scanner aanzienlijk kleiner dan onze huidige 3D-scanner. De nieuwe scanner heeft maar één camera in plaats van 20 camera’s, maar is even nauwkeurig als de oude scanner. De oude scanner maakt 20 foto’s tegelijk, terwijl de nieuwe scanner een 3D-video-opname maakt.

 

Nieuwe mobiele handscanner

Ik was opgelucht dat mijn borst was geamputeerd. Erg emotioneel was ik eigenlijk niet. Ik voelde mij alleen blij dat het achter de rug was.

Bianca

EVE Borstprotheses en het overmatig transpireren

Voor de vrouwen die veel last hebben van transpiratie, hebben we een speciale achterzijde ontwikkeld met ‘gootjes’ die zorgen voor de versnelde afvoer van transpiratievocht. Op de foto hieronder zijn de gootjes duidelijk zichtbaar.

 

De achterkant van de EVE Borstprotheses

Wij houden jullie uiteraard op de hoogte van onze nieuwste ontwikkelingen!

 

 

Bronnen:

Vragen en/of opmerkingen:

Een voorbeeld van de producten van EVE Borstprotheses

Eve Borstprotheses

Wil je meer informatie ontvangen over onze borstprotheses en de mogelijkheden voor jouw?

Maak vrijblijvend een afspraak met onze consulente Hermine Schuringa.