Roses Body Care

Roses Body Care, gevestigd in Arnhem, is een unieke speciaalzaak voor vrouwen die een borstoperatie hebben ondergaan. Onze winkel biedt een uitgebreide collectie prothese-BH’s, badmode en verschillende protheses, inclusief EVE-borstprotheses. Onze gediplomeerde adviseuses, Nienke en Karin, staan altijd klaar om u te helpen. We werken op afspraak en hebben overeenkomsten met alle zorgverzekeraars in Nederland.

EVE Borstprotheses Roses Bodycare

De EVE adviseur

Maak kennis met Roses Body Care

Bij Roses Body Care staan onze gediplomeerde mammacare adviseuses, Nienke en Karin, klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing na een borstoperatie. Onze winkel in Arnhem herbergt een uitgebreide collectie prothese-BH’s, badmode en diverse soorten protheses, waaronder EVE-borstprotheses. We werken altijd op afspraak, waardoor we ruimschoots de tijd nemen om u te adviseren en uw privacy te waarborgen. Bovendien bieden we de mogelijkheid om ter plekke aanpassingen aan BH’s te doen, en we hebben verschillende confection siliconen protheses en textiel protheses op voorraad om aan uw behoeften te voldoen. U kunt altijd bij ons terecht voor persoonlijk advies en ondersteuning.

Onze winkel in Arnhem

Roses Body Care

Onze winkel in Arnhem is uw bestemming voor hoogwaardige mammacare-producten en professioneel advies. Hier vindt u een uitgebreide collectie prothese-BH’s, badmode en protheses, waaronder EVE-borstprotheses. Onze gediplomeerde adviseuses, Nienke en Karin, staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze die bij uw lichaam en situatie past. Bovendien werken we samen met alle zorgverzekeraars in Nederland, zodat u de beste zorg en ondersteuning krijgt die u verdient. Vergeet niet om onze website te raadplegen voor informatie over maandelijkse voorlichtingsbijeenkomsten over EVE-protheses, of maak direct een afspraak voor een persoonlijk advies.

EVE Borstprotheses Roses Bodycare winkel in Arnhem

Voor meer informatie

Maak een afspraak voor Roses Body Care via EVE

Voel je vrij om ons te bellen om de mogelijkheden te bespreken voor een op maat gemaakte borstprothese. Vul het contactformulier in of neem direct contact op met EVE Borstprothese.  Wij helpen graag met een afspraak bij de mammacare adviseur.

085 200 79 72​

Contactformulier

Contact met EVE

EVE Borstprotheses folder download 03

Ontvang de EVE folder in je e-mailbox

Eve Borstprotheses

Wil je meer informatie ontvangen over onze borstprotheses en de mogelijkheden voor jouw?

Maak vrijblijvend een afspraak met onze consulente Hermine Schuringa.