Past-elle

Wij zijn een lingeriezaak met specialiteit in het aanmeten van borstprotheses en aangepaste lingerie. Wij hebben een ruime collectie prothese beha’s in verschillende kleuren en prints zodat je hier in een ruime keus hebt. Ook hebben wij mooie badmode waarin de borstprothese goed op zijn plek blijft zitten. Er is keuze uit tankini’s, badpakken en bikini’s. Tevens hebben wij tops en nachtjurkjes in de collectie.

EVE Borstprotheses Past-elle Mammacare

De EVE adviseur

Maak kennis met Past-elle

Zodra de prothese is aangemeten zullen wij deze bij je zorgverzekering indienen. De borstprothese zit in het basispakket van alle zorgverzekeraars, echter moet je zelf rekening houden of je eigen risico verbruikt is. Ook zijn wij SEMH gecertificeerd.

Onze winkel in Vlaardingen

Past-elle

Past-elle heeft diverse contracten met de volgende zorgverzekeraars: ASR, CARESQ, DSW, ENO, MENZIS, ONVZ, VGZ, ZILVEREN KRUIS, ZORG EN ZEKERHEID

EVE Borstprotheses Past-elle winkel in Vlaardingen

Voor meer informatie

Maak een afspraak voor Past-elle via EVE

Voel je vrij om ons te bellen om de mogelijkheden te bespreken voor een op maat gemaakte borstprothese. Vul het contactformulier in of neem direct contact op met EVE Borstprothese.  Wij helpen graag met een afspraak bij de mammacare adviseur.

085 200 79 72​

Contactformulier

Contact met EVE

EVE Borstprotheses folder download 03

Ontvang de EVE folder in je e-mailbox

Eve Borstprotheses

Wil je meer informatie ontvangen over onze borstprotheses en de mogelijkheden voor jouw?

Maak vrijblijvend een afspraak met onze consulente Hermine Schuringa.