Novalinn

Bij Novalinn staan Bente en Petra voor je klaar om je te ondersteunen bij het vinden van mooie en comfortabele lingerie en/of een borstprothese die perfect bij je past. Het aanbod omvat verschillende merken, waardoor je kunt kiezen uit een breed assortiment van borstprothesen en lingerie. De twee dames begrijpen dat het dragen van een borstprothese een persoonlijke en belangrijke keuze is, daarom streven zij ernaar om jou de best mogelijke opties te bieden en zijn blij met de optie van EVE Borstprotheses.

Novalinn mammacare specialist van EVE Borstprotheses

De EVE adviseur

Maak kennis met Novalinn

Novalinn is de lingeriespeciaalzaak van Bente de Ridder en haar moeder Petra. Samen adviseren zij dames op het gebied van borstprotheses en kun je kiezen uit een breed assortiment van lingerie, badkleding en accessoires.

Beide dames hebben een achtergrond in de zorg en zijn gediplomeerd Mammacare specialist. Hun missie is om vrouwen te helpen aan de juiste prothese en mooi passende lingerie in een warme en vertrouwde sfeer.

De winkel is gevestigd in het pand ‘De Oude School’ in Dordrecht. Hier werken zij samen met Phaedra, een centrum voor oncologische zorg. Samen bieden zij verschillende disciplines aan op het gebied van nazorg voor mensen die kanker hebben of hebben gehad.

Onze winkel in Dordrecht

Novalinn

Novalinn is volledig gecertificeerd en aangesloten bij de SEMH. Dit betekent dat klanten kunnen vertrouwen op de kwaliteit van de dienstverlening en met up-to-date kennis. Daarnaast heeft Novalinn contracten met de meeste zorgverzekeraars en hoeven cliënten zich geen zorgen te maken over de declaratie. Dit wordt allemaal netjes geregeld.

EVE Borstprotheses Novalinn winkel in Dordrecht

Voor meer informatie

Maak een afspraak voor Novalinn via EVE

Voel je vrij om ons te bellen om de mogelijkheden te bespreken voor een op maat gemaakte borstprothese. Vul het contactformulier in of neem direct contact op met EVE Borstprothese.  Wij helpen graag met een afspraak bij de mammacare adviseur.

085 200 79 72​

Contactformulier

Contact met EVE

EVE Borstprotheses folder download 03

Ontvang de EVE folder in je e-mailbox

Eve Borstprotheses

Wil je meer informatie ontvangen over onze borstprotheses en de mogelijkheden voor jouw?

Maak vrijblijvend een afspraak met onze consulente Hermine Schuringa.