Margreet Dik

Margreet is een specialist op het gebied van borstprothesen en mammacare lingerie. Ze heeft maar liefst 29 jaar ervaring met compressietherapie, therapeutisch elastisch kousen en mammacare producten. Haar motto is “Als je basis goed is, kun je alles aan”; een borstprothese kan pas écht goed aangemeten worden, als de lingerie juist is.

EVE Borstprotheses Margreet Dik

De EVE adviseur

Maak kennis met Margreet Dik

Bij Margreet Dik vind je een uitgebreid assortiment mammacare lingerie, waaronder gewone- en mammacare lingerie. Met haar expertise zorgt Margreet ervoor dat vrouwen altijd de juiste producten vinden. Bovendien heeft ze afspraken met alle grote zorgverzekeraars, waardoor de meeste gevallen van de EVE Borstprothese vergoed worden. Vertrouw op Margreet Dik voor een zorgvuldig samengesteld assortiment en professionele ondersteuning bij het aanmeten van EVE Borstprotheses.

Onze winkel in Zuidlaren

Margreet Dik

EVE Borstprotheses Margreet Dik winkel in Zuidlaren

Voor meer informatie

Maak een afspraak voor Margreet Dik via EVE

Voel je vrij om ons te bellen om de mogelijkheden te bespreken voor een op maat gemaakte borstprothese. Vul het contactformulier in of neem direct contact op met EVE Borstprothese.  Wij helpen graag met een afspraak bij de mammacare adviseur.

085 200 79 72​

Contactformulier

Contact met EVE

EVE Borstprotheses folder download 03

Ontvang de EVE folder in je e-mailbox

Eve Borstprotheses

Wil je meer informatie ontvangen over onze borstprotheses en de mogelijkheden voor jouw?

Maak vrijblijvend een afspraak met onze consulente Hermine Schuringa.