Mammella Specials

Mammella Specials in Ter Aar zorgt ervoor dat u zowel voor als na uw borstoperatie de juiste lingerie, badkleding en borstprothese kiest. Annemieke van Egmond kan u vakkundig adviseren. Zij komt oorspronkelijk uit de zorg en heeft meer dan 30 jaar ervaring in het lingerie vak. Zij is volledig gediplomeerd en gecertificeerd mammacare adviseur.

EVE Borstprotheses mammacare adviseur Mammella Specials winkel

De EVE adviseur

Maak kennis met Mammella Specials

Mammella Specials is ontstaan uit Idealisme.

Annemieke werkte in een lingerie zaak en wilde graag de borstprothese gaan adviseren in een sfeer van Tijd, Rust en Privacy.
Dat zijn dan ook de 3 sleutelwoorden voor de praktijk van Annemieke.
Destijds waren er nog lang niet zoveel mooie artikelen op de markt als nu, en langzaam is Mammella Specials gegroeid tot de praktijk die het nu is.

Een heel uitgebreid assortiment lingerie en badkleding, confectie prothesen, en nu dus ook EVE maatwerk prothesen.
Dit alles kunt u in alle Rust uitzoeken, Annemieke neemt ruim de Tijd en zorgt voor uw Privacy. Daarnaast voor gezelligheid en een lekkere kop koffie of thee.

Onze winkel in Ter Aar

Mammella Specials

Bij Mammella Specials maakt u in een ongedwongen sfeer uw keuze uit een zeer ruim assortiment. Mammella Specials heeft overeenkomsten met alle zorgverzekeraars. Buiten de EVE maatwerk borstprothese vindt u hier ook een groot assortiment confectieprothesen, protheselingerie en prothesebadkleding.

EVE Borstprotheses mammacare adviseur Mammella Specials lingerie

Voor meer informatie

Maak een afspraak voor Mammella Specials via EVE

Voel je vrij om ons te bellen om de mogelijkheden te bespreken voor een op maat gemaakte borstprothese. Vul het contactformulier in of neem direct contact op met EVE Borstprothese.  Wij helpen graag met een afspraak bij de mammacare adviseur.

085 200 79 72​

Contactformulier

Contact met EVE

EVE Borstprotheses folder download 03

Ontvang de EVE folder in je e-mailbox

Eve Borstprotheses

Wil je meer informatie ontvangen over onze borstprotheses en de mogelijkheden voor jouw?

Maak vrijblijvend een afspraak met onze consulente Hermine Schuringa.