LingerieService Marieke Vermaas

Na een borstoperatie wil je het liefst zo snel mogelijk je leven weer oppakken en je weer goed voelen in je lichaam. Belangrijk daarin is het vinden van de juiste borstprothese en lingerie. Dat kan, ook na een reconstructie, best lastig zijn. De pasvorm moet perfect zijn en laat het liefst geen verschil zien.

EVE Borstprotheses mammacare adviseur LingerieService

De EVE adviseur

Maak kennis met LingerieService Marieke Vermaas

Bovendien is het aanmeten van een (deel)borstprothese een intiem proces en dus zoek je naar een veilige omgeving waar je deskundig advies krijgt. Kom daarvoor gerust langs bij LingerieService Marieke Vermaas, gecertificeerd leverancier van borstprotheses.

Onze winkel in Hoofddorp

LingerieService Marieke Vermaas

De sfeer in de winkel is warm en vertrouwd. Door ervaring en specialisatie krijg je altijd professioneel advies bij het aanpassen van bh’s die geschikt zijn om jouw prothese in te dragen. De lingeriecollectie bestaat uit kwaliteitsmerken in vele stijlen, van chic tot sportief, en voor verschillende momenten. Jouw lichaamsbouw en je gevoeligheid als gevolg van de medische behandelingen zijn leidend in het advies. Maar natuurlijk houden we ook rekening met je smaak. Het streven is je een stukje zelfverzekerder de deur te laten uitgaan. Voor informatie kan je zonder afspraak binnenlopen, maar voor het aanmeten van de Eve-maatwerkprothese kan je het best even een afspraak maken.

EVE Borstprotheses mammacare adviseur LingerieService winkel

Voor meer informatie

Maak een afspraak voor LingerieService Marieke Vermaas via EVE

Voel je vrij om ons te bellen om de mogelijkheden te bespreken voor een op maat gemaakte borstprothese. Vul het contactformulier in of neem direct contact op met EVE Borstprothese.  Wij helpen graag met een afspraak bij de mammacare adviseur.

085 200 79 72​

Contactformulier

Contact met EVE

EVE Borstprotheses folder download 03

Ontvang de EVE folder in je e-mailbox

Eve Borstprotheses

Wil je meer informatie ontvangen over onze borstprotheses en de mogelijkheden voor jouw?

Maak vrijblijvend een afspraak met onze consulente Hermine Schuringa.