L'Hirondelle Lingerie

L’Hirondelle Lingerie heeft een ruime collectie aan BH’s met voldoende ondersteuning en een zo groot mogelijk comfort voor na de operatie, is SEMH gecertificeerd voor het aanmeten van borstprotheses (contactprotheses, deelprotheses, zwemprotheses) en levert maatwerk in de vorm van de EVE borstprothese in Zeeland. Daarnaast staat L’Hirondelle bekend om de mooie collectie (prothese) lingerie en badkleding in cupmaat AA t/m M.

EVE Borstprotheses Mammacarespecialist Mammacare adviseur L'Hirondelle Lingerie Kapelle

De EVE adviseur

Maak kennis met L'Hirondelle Lingerie

Wanneer je binnenstapt bij L’Hirondelle Lingerie word je verwelkomt door Batine Steketee en haar team lingerie stylisten. Batine is opgegroeid in de lingeriewinkel van haar moeder en heeft L’Hirondelle uiteindelijk overgenomen. Door deze jarenlange ervaring (meer dan 30 jaar) met lingerie en borst protheses weet je dat je in goede handen bent. Aandacht en zorg staan op de eerste plaats, waarna kennis en deskundigheid belangrijk zijn. Een deel van de winkel van L’Hirondelle Lingerie is ingericht voor mammacare, waar je in alle privacy en rust geholpen wordt.

Onze winkel in Kapelle

L'Hirondelle Lingerie

L’Hirondelle Lingerie is een fijne winkel aan het Kerkplein in Kapelle. Vanuit heel Zeeland en zelfs daar buiten ontvangen wij onze klanten. Onze collectie lingerie, bad- en nachtkleding zoeken we met zorg voor je uit. Je bent welkom bij L’Hirondelle Lingerie!

EVE Borstprotheses winkel L'Hirondelle Lingerie Kapelle

Voor meer informatie

Maak een afspraak voor L'Hirondelle Lingerie via EVE

Voel je vrij om ons te bellen om de mogelijkheden te bespreken voor een op maat gemaakte borstprothese. Vul het contactformulier in of neem direct contact op met EVE Borstprothese.  Wij helpen graag met een afspraak bij de mammacare adviseur.

085 200 79 72​

Contactformulier

Contact met EVE

EVE Borstprotheses folder download 03

Ontvang de EVE folder in je e-mailbox

Eve Borstprotheses

Wil je meer informatie ontvangen over onze borstprotheses en de mogelijkheden voor jouw?

Maak vrijblijvend een afspraak met onze consulente Hermine Schuringa.