Le Papillon

Welkom bij Le Papillon mammacare, jouw vertrouwde adres voor gecertificeerde medische zorg op het gebied van borstprotheses, lingerie en badkleding.Bij ons geloven we in de kracht van een zorgvuldige keuze maken als het gaat om jouw prothese, bh of badpak. Daarom ontvangen we je graag op afspraak bij Le Papillon, waar we de tijd nemen voor persoonlijke aandacht en deskundig advies.

Mammacare adviseur Le Papillon winkel EVE Borstprotheses

De EVE adviseur

Maak kennis met Le Papillon

Bij Le Papillon is ons ultieme streven is dat je onze speciaalzaak met een tevreden gevoel verlaat. Om er zeker van te zijn dat je de juiste beslissing hebt genomen, nemen we twee weken na je bezoek contact met je op om te informeren of alles naar wens is.

Le Papillon mammacare is trots aangesloten bij de S.E.M.H., een onafhankelijke stichting die de kwaliteit waarborgt van erkende leveranciers van medische hulpmiddelen. Wanneer je bij ons een prothese aanschaft, mag je vanzelfsprekend bepaalde verwachtingen hebben. Bij S.E.M.H.-gecertificeerde bedrijven kun je vertrouwen op hoogwaardige kwaliteit, zowel van de prothese als van onze dienstverlening.

En maak je geen zorgen over de administratie; wij regelen graag de declaratie voor jou bij je zorgverzekeraar. Deze houdt rekening met jouw wettelijk verplicht eigen risico en zal dit met jou verrekenen indien dit nog openstaat. Bij Le Papillon mammacare staan we voor je klaar met warmte en zorg, omdat we begrijpen hoe belangrijk dit voor jou is.

Onze winkel in Burgum

Le Papillon

Wij bieden een assortiment kleurrijke, comfortabele en perfect passende lingerie en badkleding, met professioneel advies voor elke nieuwe aankoop. Of je nu cup A of I hebt en een omvang van 65 tot 120, wij zijn dé lingeriespeciaalzaak voor Burgum en omstreken. Je kunt voor een afspraak langskomen in onze winkel in Burgum, of onze hoofdvestiging in Oosterwolde. Ook kunnen wij, indien u niet in de gelegenheid bent, op huisbezoek komen.

Mammacare adviseur Le Papillon EVE Borstprotheses

Voor meer informatie

Maak een afspraak voor Le Papillon via EVE

Voel je vrij om ons te bellen om de mogelijkheden te bespreken voor een op maat gemaakte borstprothese. Vul het contactformulier in of neem direct contact op met EVE Borstprothese.  Wij helpen graag met een afspraak bij de mammacare adviseur.

085 200 79 72​

Contactformulier

Contact met EVE

EVE Borstprotheses folder download 03

Ontvang de EVE folder in je e-mailbox

Eve Borstprotheses

Wil je meer informatie ontvangen over onze borstprotheses en de mogelijkheden voor jouw?

Maak vrijblijvend een afspraak met onze consulente Hermine Schuringa.