Koning

Koning Mammacare, een gevestigde naam in de regio Kennemerland, biedt een uitgebreide collectie borstprotheses, deelprotheses en prothesebeha’s. Onze oprichter, Josea Brakenhoff, is een ervaren professional met een toewijding aan het bereiken van perfecte pasvormen. Vanaf januari 2023 zijn we verhuisd naar praktijk Wijckerborgh, waar we een prachtige ruimte hebben gecreëerd om u het beste advies te bieden.

EVE Borstprotheses één borstprothese

De EVE adviseur

Maak kennis met Koning

Bij Koning Mammacare draait alles om het bereiken van een goed passend resultaat. Onze gediplomeerde adviseur, Josea, is gepassioneerd over het helpen van vrouwen die borstprotheses nodig hebben. Ze heeft de expertise en ervaring om u te begeleiden bij het vinden van de juiste oplossing voor uw behoeften. U kunt altijd een afspraak met haar maken om persoonlijk advies te krijgen en te ontdekken hoe Koning Mammacare u kan ondersteunen.

Onze winkel in Beverwijk

Koning

Onze nieuwe locatie bij praktijk Wijckerborgh in Beverwijk is speciaal ontworpen om u het beste van dienst te zijn. Hier kunt u zich comfortabel voelen terwijl u de uitgebreide collectie borstprotheses, deelprotheses en prothesebeha’s ontdekt. Josea, onze ervaren EVE Borstprothese adviseur, staat klaar om u te verwelkomen en persoonlijk advies te geven. Bovendien werken we samen met alle zorgverzekeraars, zodat u de zorg en ondersteuning krijgt die u verdient.

EVE Borstprotheses achterkant van borstprothese

Voor meer informatie

Maak een afspraak voor Koning via EVE

Voel je vrij om ons te bellen om de mogelijkheden te bespreken voor een op maat gemaakte borstprothese. Vul het contactformulier in of neem direct contact op met EVE Borstprothese.  Wij helpen graag met een afspraak bij de mammacare adviseur.

085 200 79 72​

Contactformulier

Contact met EVE

EVE Borstprotheses folder download 03

Ontvang de EVE folder in je e-mailbox

Eve Borstprotheses

Wil je meer informatie ontvangen over onze borstprotheses en de mogelijkheden voor jouw?

Maak vrijblijvend een afspraak met onze consulente Hermine Schuringa.