Imprèsse Lingerie & Badmode

Imprèsse Lingerie & Badmode is een lingerie- en badmode speciaalzaak gevestigd in het charmante Ulvenhout, ten zuiden van Breda. Bij Imprèsse begrijpen ze dat elke vrouw uniek is, en daarom hebben zij een uitgebreide collectie die aan de diverse behoeften voldoet. Verfijnde lingerie en badkleding, nachtmode maar ook borstprotheses, protheselingerie en prothesebadmode. Imprèsse Lingerie & Badmode heeft het allemaal en staat voor je klaar om je te begeleiden naar de juiste keuze.

EVE Borstprotheses locatie Imprèsse Lingerie & Badmode 

De EVE adviseur

Maak kennis met Imprèsse Lingerie & Badmode

Bij Imprèsse zijn Jacobine de Graaf en Judith Beljaars je gediplomeerde Mammacare adviseurs. In een aparte, sfeervolle pasruimte, bieden ze je alle privacy en helpen ze je graag bij het vinden van een borstprothese die het beste bij jouw lichaam past. Met een passie voor kwaliteit, comfort en persoonlijke aandacht creëren ze een gastvrije omgeving waarin elke vrouw zich gehoord en gewaardeerd voelt.

Onze winkel in Ulvenhout

Imprèsse Lingerie & Badmode

Imprèsse Lingerie & Badmode is dé speciaalzaak voor Breda en omstreken. Sinds kort zijn zij ook je EVE adviseur in Noord- Brabant. Zij hebben contracten met alle zorgverzekeraars en regelen voor jou de declaratie met de zorgverzekeraar. Om hun kwaliteit te waarborgen is Imprèsse SEMH (Stichting Erkenningsregeling Medische Hulpmiddelen) gecertificeerd en aangesloten bij de NVMCZ (Nederlandse Vereniging van MammaCare Zorg).

 

EVE Borstprotheses locatie Imprèsse Lingerie & Badmode winkel

Voor meer informatie

Maak een afspraak voor Imprèsse Lingerie & Badmode via EVE

Voel je vrij om ons te bellen om de mogelijkheden te bespreken voor een op maat gemaakte borstprothese. Vul het contactformulier in of neem direct contact op met EVE Borstprothese.  Wij helpen graag met een afspraak bij de mammacare adviseur.

085 200 79 72​

Contactformulier

Contact met EVE

EVE Borstprotheses folder download 03

Ontvang de EVE folder in je e-mailbox

Eve Borstprotheses

Wil je meer informatie ontvangen over onze borstprotheses en de mogelijkheden voor jouw?

Maak vrijblijvend een afspraak met onze consulente Hermine Schuringa.