Esterella Lingerie

Esterella Lingerie is een luxe lingeriespeciaalzaak die sinds 1970 is gevestigd in het Limburgse Heerlen. De EVE borstprotheses zijn een mooie aanvulling op de al ruime collectie prothese-lingerie & badmode van Esterella. Haar Mammacare specialist Ellen, heeft alle certificeringen in huis om vrouwen specialistisch advies te geven over een EVE borstprothese in een discrete setting. Service, aandacht en advies staat bij Esterella voorop en haar streven is dat u op uw gemak met vernieuwd zelfvertrouwen de deur uit gaat.

Esterella Lingerie mammacare specialist van EVE Borstprotheses

De EVE adviseur

Maak kennis met Esterella Lingerie

Dit is Ellen, onze EVE-adviseur. Ze heeft jarenlange ervaring in het adviseren van vrouwen over de perfecte lingerie. Met alle benodigde licenties op zak helpt ze ook u aan een perfect passende borstprothese en Mammacare lingerie. Discretie staat bij haar hoog in het vaandel en u kunt ervan op aan dat Ellen u comfortabel en eerlijk behandelt. Zo zorgt ze ervoor dat u zich zorgeloos mooi kunt voelen in prachtige prothese lingerie en badmode.

Onze winkel in Heerlen

Esterella Lingerie

Sinds 2001 is Esterella erkend als Lingerie Style specialist. Ze biedt vrouwen comfort, kwaliteit en het gevoel van luxe met haar ruime assortiment lingerie, badmode, nachtmode en sportwear. Met meer dan 50 topmerken, zoals PrimaDonna, Marie Jo en Aubade en een ruim assortiment voor zowel grote als kleine maten (cup A t/m M), heeft Esterella voor iedere vrouw passende en prachtige lingerie.

Naast het laten opmeten en maken van een borstprothese door Ellen, kunt u bij Esterella ook terecht voor prachtige prothese lingerie. Bekende merken als Anita en Amoena hebben een speciale Care-lijn gericht op prothese bh’s, body’s en badmode. Esterella heeft hiervan een ruim assortiment in huis. Zo gaat u gegarandeerd comfortabel en stijlvol onze deuren weer uit.

Esterella Lingerie winkel EVE Borstprotheses

Voor meer informatie

Maak een afspraak voor Esterella Lingerie via EVE

Voel je vrij om ons te bellen om de mogelijkheden te bespreken voor een op maat gemaakte borstprothese. Vul het contactformulier in of neem direct contact op met EVE Borstprothese.  Wij helpen graag met een afspraak bij de mammacare adviseur.

085 200 79 72​

Contactformulier

Contact met EVE

EVE Borstprotheses folder download 03

Ontvang de EVE folder in je e-mailbox

Eve Borstprotheses

Wil je meer informatie ontvangen over onze borstprotheses en de mogelijkheden voor jouw?

Maak vrijblijvend een afspraak met onze consulente Hermine Schuringa.