Chilly Hilversum

Chilly Hilversum is een prachtige lingeriewinkel gevestigd in Hilversum. Ze zijn gespecialiseerd in lingerie, nachtkleding, badmode en accessoires en bieden een breed scala aan merken en stijlen om aan verschillende behoeften te voldoen. Bovendien zijn ze sinds kort ook een EVE-adviseur en kun je in Hilversum terecht voor het laten aanmeten van onze borstprotheses.

EVE Borstprotheses en Chilli Hilversum

De EVE adviseur

Maak kennis met Chilly Hilversum

Wij zijn Linda Blom en Siep Voogd van Chilly Hilversum, een lingeriespeciaalzaak die al ruim 30 jaar gevestigd is op de Gijsbrecht van Amstelstraat in Hilversum. Sinds 2019 hebben wij ons ook gespecialiseerd in het aanmeten van borstprotheses. Wij hebben een uitgebreide collectie borstprotheses, deelprotheses, zwemprotheses, prothesebeha’s en prothesebadmode.

Onze winkel in Hilversum

Chilly Hilversum

Na een borstamputatie, een borst besparende operatie of een reconstructie, ben je weer op zoek naar symmetrie. Bij Chilly hebben wij een fijne, warme ruimte gecreëerd, waarin wij samen op zoek gaan deze symmetrie en je nieuwe ik. Wij meten o.a. EVE Borstprotheses aan en hebben een groot aanbod in prothese lingerie en badmode. 

EVE Borstprotheses Chilli Hilversum winkel

Voor meer informatie

Maak een afspraak voor Chilly Hilversum via EVE

Voel je vrij om ons te bellen om de mogelijkheden te bespreken voor een op maat gemaakte borstprothese. Vul het contactformulier in of neem direct contact op met EVE Borstprothese.  Wij helpen graag met een afspraak bij de mammacare adviseur.

085 200 79 72​

Contactformulier

Contact met EVE

EVE Borstprotheses folder download 03

Ontvang de EVE folder in je e-mailbox

Eve Borstprotheses

Wil je meer informatie ontvangen over onze borstprotheses en de mogelijkheden voor jouw?

Maak vrijblijvend een afspraak met onze consulente Hermine Schuringa.