Body Comfort

Liefde voor het vak! In het aanmeten van beha’s en borstprothesen hebben Bep en Noortje al jaren ervaring. Een beha en prothese die mooi is en tegelijkertijd ook nog comfortabel zit is soms een zoektocht. Bep en Noortje gaan hier graag de uitdaging aan. Want voor hen is niets mooier dan lingerie aanmeten en de perfecte pasvorm vinden die bij de klant past.

EVE Borstprotheses Body Comfort

De EVE adviseur

Maak kennis met Body Comfort

Het vakkundig aanmeten van volle prothesen, deel prothesen en zwemprothesen zijn één van onze expertises. Een borstprothese hoort comfortabel te zitten en bij je lichaam te passen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanmeten van confectie en maatwerk borstprothesen en werken alleen met de beste kwaliteiten. Het aanmeten van een prothese doen we graag op afspraak zodat we alle tijd voor u hebben.

Onze winkel in Hoevelaken

Body Comfort

Body Comfort heeft een uitgebreid assortiment in lingerie (met en zonder beugel), badmode, beenmode en nachtmode. Een totaalplaatje in bodyfashion! Gevestigd in het midden van het land met voldoende parkeergelegenheid vlak naast de deur.

EVE Borstprotheses Body Comfort winkel in Hoevelaken

Voor meer informatie

Maak een afspraak voor Body Comfort via EVE

Voel je vrij om ons te bellen om de mogelijkheden te bespreken voor een op maat gemaakte borstprothese. Vul het contactformulier in of neem direct contact op met EVE Borstprothese.  Wij helpen graag met een afspraak bij de mammacare adviseur.

085 200 79 72​

Contactformulier

Contact met EVE

EVE Borstprotheses folder download 03

Ontvang de EVE folder in je e-mailbox

Eve Borstprotheses

Wil je meer informatie ontvangen over onze borstprotheses en de mogelijkheden voor jouw?

Maak vrijblijvend een afspraak met onze consulente Hermine Schuringa.