Be Nice

Een unieke lingeriespeciaalzaak, met een verleidelijk groot assortiment lingerie, nacht- en badmode. Ook voor dames na borstkanker.

EVE Borstprotheses De Wereld van Lingerie

De EVE adviseur

Maak kennis met Be Nice

Hallo, mijn naam is Janneke Bergenhenegouwen. Sinds kort ben ik werkzaam bij Be Nice Lingerie voor jou als manager van de mammacare formule. Ik ben vijftien jaar eigenaresse geweest van ‘De wereld van lingerie’ in Hengelo. Deze is overgenomen door Be Nice. Ik wou me graag volledig storten op mammacare dat heel erg aan het groeien was. Ik kan nu de winkel loslaten en zorgen voor volledige mammacare integratie in de lingeriewinkels. Met de mammacare afdeling van Be Nice bieden we alles voor dames met borstkanker, van het aanmeten van lingerie en badkleding tot borstprotheses.

Ik wil vrouwen mee geven dat ik samen met hen kijk naar de mogelijkheden, want er is meer mogelijk dan ze vaak weten. Maatwerk, in de vorm van de EVE borstprothese is hierbij een fantastische aanvulling waarvan ik heel erg trots ben dat ik dit kan bieden in de regio Twente.

Onze winkel in Hengelo

Be Nice

Be Nice in Hengelo is een unieke ervaring. Zij bieden een verleidelijk grote collectie lingerie, nacht- en badmode in cupmaten van A tot en met J, en bieden deskundig advies door de eigen lingeriestylistes.

EVE Borstprotheses De Wereld van Lingerie winkel Hengelo

Voor meer informatie

Maak een afspraak voor Be Nice via EVE

Voel je vrij om ons te bellen om de mogelijkheden te bespreken voor een op maat gemaakte borstprothese. Vul het contactformulier in of neem direct contact op met EVE Borstprothese.  Wij helpen graag met een afspraak bij de mammacare adviseur.

085 200 79 72​

Contactformulier

Contact met EVE

EVE Borstprotheses folder download 03

Ontvang de EVE folder in je e-mailbox

Eve Borstprotheses

Wil je meer informatie ontvangen over onze borstprotheses en de mogelijkheden voor jouw?

Maak vrijblijvend een afspraak met onze consulente Hermine Schuringa.