Om jou een beter beeld te geven van wat wij voor jou kunnen betekenen, spraken wij onlangs een van onze klanten: Stieneke Haaijer. In dit artikel nemen we jou mee in haar verhaal en ervaringen met EVE.

Stieneke Haaijer

Van de een op andere dag stond Stieneke’s leven op z’n kop. Begin vorig jaar ontdekte ze een knobbeltje in haar borst en ze besloot direct actie te ondernemen. Tijdens haar afspraak bij de huisarts de volgende dag, werd ze direct doorverwezen naar het ziekenhuis. Nog geen drie dagen later werd haar nachtmerrie waarheid: ze had borstkanker. Haar wereld stond stil.

Onderzoeken naar uitzaaiingen toonde aan dat die er niet waren. Een grote opluchting, maar desondanks was er geen ontkomen aan de medische molen en het maken van lastige beslissingen. Een half jaar lang onderging Stieneke infuus chemokuren, terwijl zij nadacht over wat daarna zou volgen. Wilde zij na het traject wel siliconen in haar lichaam? Het antwoord was nee.

EVE Borstprotheses interview met Stieneke Haaijer
Het is een super borstprothese
Stieneke Haaijer

Haar eerste reactie?

Per toeval las ze tijdens een van haar chemokuren een artikel in de krant over EVE Borstprotheses. Een echt op maat gemaakte borstprothese, dat klonk als een uitkomst. Ze maakte een afspraak in het ziekenhuis en nam het artikel mee voor overleg. Het ziekenhuis keek hiervan op. Hermine Schuringa van EVE had een paar weken terug het ziekenhuis bezocht en had uitleg gegeven over de protheses en missie, en hun interesse was gewekt.

EVE Borstprotheses interview met Stieneke Haaijer
EVE Borstprotheses kleuropties borstprothese

Stieneke besloot een afspraak

Stieneke besloot een afspraak te maken in Haarlem, wat voor haar wonend in het noorden van Nederland niet bepaald om de hoek was. Hier legde Hermine haar alles uit; over EVE, over de protheses en productie, en wat de stappen voor Stieneke zouden zijn. Een goed gevoel leidde ertoe dat ze besloot ervoor te gaan. Er werd een scan gemaakt van haar lichaam om een mal te creëren voor de prothese en twee weken later kon ze langskomen om te passen en op te halen.

Een show geven met haar borstprothese

Stieneke is hiermee de eerste vrouw in het noorden van het land met een borstprothese van EVE. En blij is ze ermee. Ze is zelfs nogmaals langs het ziekenhuis gegaan. Ditmaal niet voor een behandeling, maar om een show te geven met haar prothese aan het personeel. “Het is een super prothese. Licht in gewicht en het voelt net als mijn andere borst. Het is helemaal eigen geworden”.

Bronnen en links

EVE Borstprotheses bedankt Stieneke voor haar verhaal en medewerking.

Lees ook onze andere (blog)artikelen...

Contact met EVE

EVE Borstprotheses folder download 03

Ontvang de EVE folder in je e-mailbox

Eve Borstprotheses

Wil je meer informatie ontvangen over onze borstprotheses en de mogelijkheden voor jouw?

Maak vrijblijvend een afspraak met onze consulente Hermine Schuringa.