In augustus 2010 kreeg Marjoke de diagnose. Een donderslag bij heldere hemel. Na jaren van tegenslag zat ze in die tijd juist heel goed in haar vel en voelde ze zich gelukkig. Toen kwam de diagnose, haar leven stond op z’n kop. Een volledige behandeling was nodig; amputatie met okseltoilet, zware chemo’s, bestralingen en 5 jaar hormoonmedicatie. Het is een zware weg geweest. Marjoke heeft na haar behandeling altijd confectie protheses gedragen.

Marjoke

EVE heeft Marjoke benaderd of zij model wilde staan op de website. Om te kunnen laten zien hoe het proces gaat bij EVE, van intake naar scan tot de passing van EVE. Onderweg naar Haarlem, voor haar eerste afspraak, schoot het wel even door haar heen: “Wat ben ik nu weer aan het doen?!” Marjoke is een spontaan en impulsief persoon, die graag een nieuw avontuur in duikt, maar dit was toch wel erg spannend. Gelukkig was de ontvangst bij Hermine net zo prettig als het telefoongesprek eerder, het voelde vertrouwd.

Banner EVE Borstprotheses bekijken van juiste huidskleur voor borstprothese
Keuze uit 14 huidskleuren
De nieuwe borstprothese van EVE en de symbolische betekenis
Marjoke

Haar eerste reactie?

Sinds twee weken draagt Marjoke EVE. Vanaf het eerste moment voelt de prothese alsof het een deel van haarzelf is. Zo veel fijner dan een standaard prothese. Op de EVE van Marjoke is een tepelkleuring, zij vindt dit niet belangrijk, maar wel waardevol. Het geeft iets extra’s maar ziet er wel veel echter uit.

Wat Marjoke verraste, met de nieuwe op maat borstprothese, was dat ze hierdoor in een nieuw verwerkingsproces is gekomen. Een nieuwe fase van accepteren, omdat ze op een nieuwe manier geconfronteerd werd met het missen van haar eigen borst. Ondanks dit besef, of misschien zelfs juist hierdoor, is het bijzonder voor Marjoke. Om op een dieper niveau van zichzelf te leren houden, haar lijf te accepteren.

Marjoke vertelt dat ze een vrouw in ontwikkeling is en momenteel door een periode van persoonlijke groei heengaat en dat haar leven in beweging is. De nieuwe borstprothese van EVE en de symbolische betekenis die het voor haar heeft, passen heel goed in dit proces.

EVE Borstprotheses intake voor scan
EVE Borstprotheses scan maken van borst
Het aanmeten van de borstprothese

Bronnen en links

Lees ook onze andere (blog)artikelen...

Contact met EVE

EVE Borstprotheses folder download 03

Ontvang de EVE folder in je e-mailbox

Eve Borstprotheses

Wil je meer informatie ontvangen over onze borstprotheses en de mogelijkheden voor jouw?

Maak vrijblijvend een afspraak met onze consulente Hermine Schuringa.