Chilly Hilversum: Een lingerie- en prothesezaak met een hart voor zorg

EVE sprak met Linda Blom van Chilly Hilversum, een EVE Specialist en Mammacare Adviseur, die werkt in een lingerie- en prothesezaak met een rijke historie. De winkel begon 35 jaar geleden als kledingzaak van collega Renate en haar moeder. Toen later de lingerie werd toegevoegd en dit zeer succesvol bleek, zijn ze daarin verder gegroeid. Met nu 3 aangrenzende winkelpanden heeft Chilly alles op het gebied van lingerie, badmode en protheses in de maten A tot en met O.

De drijfveer van Linda

Linda, met een achtergrond in de zorg, is in 2019 bij Chilly begonnen met borstprotheses. Haar drijfveer is om een verschil te maken voor de dames die binnenkomen. “De zorg blijft altijd kriebelen. Mijn hart maakt een sprongetje als ik verschil kan maken als het even lastig wordt,” legt Linda uit. “We hadden al wel protheselingerie en zijn begonnen met standaardprotheses van de grotere merken. Daarin hadden we een grote collectie.”

Linda kwam in aanraking met EVE via een klant. “Een klant kwam bij ons binnen voor lingerie en zei: ‘Goh, wat jammer dat ik bij jullie geen EVE kan laten aanmeten.’ Ze voelde zich bij Chilly zo op haar gemak dat ze dat graag bij ons had gedaan. Zelf had ik nog nooit van EVE gehoord. Ik heb het toen op Google opgezocht, en nu zijn we hier!”

EVE Borstprotheses en Chilli Hilversum
Linda Blom
Ik blijf dat mooi vinden. Dat het zoveel verschil kan maken. Dat als ze dan zien hoe het opgelost kan worden, dat dat dan zoveel met iemand kan doen
Linda

EVE Borstprothese: Een mooie aanvulling op bestaand assortiment

Volgens Linda is EVE een mooie aanvulling op het bestaande assortiment. Mensen komen speciaal voor EVE naar Chilly, maar ook bestaande klanten die nooit echt een passende oplossing hadden kunnen vinden, worden nu geholpen met EVE. “EVE biedt een goede oplossing voor dames met een bobbelig litteken of diepe verkuilingen. Situaties waarbij een standaardprothese gewoon niet goed aansluit. Vooral het beeld van bovenaf is voor sommige dames heel belangrijk. Met EVE kijken ze dan niet meer in een ‘gat’.”

Het feit dat vrouwen gewone lingerie kunnen blijven dragen, is ook een groot voordeel, zegt Linda. “Veel dames willen geen prothese-BH. Dat is heel psychologisch. Er zijn ook dames die alles prima vinden, maar die vonden lingerie al niet zo belangrijk. Er zijn echter een hoop dames die daar veel waarde aan hechten. En die zijn heel blij dat ze met EVE-borstprothese gewone lingerie kunnen blijven dragen.”

EVE Borstprotheses Chilli Hilversum winkel
De winkel in Hilversum

De positieve impact van goede zorg en de juiste prothese

Naast de positieve ervaringen met EVE is de zorgverzekeraar nog wel een punt van zorg. Met VGZ als koploper op het gebied van het verwijderen van de verplichte machtiging, wordt er hard gewerkt om de 100% vergoeding van EVE gemakkelijker te maken. De tevredenheid van de klanten weegt echter zwaarder. Inge Frijters, die EVE liet aanmeten bij Chilly, is ontzettend gelukkig met hoe ze geholpen is. “… Ik werd ontzettend prettig ontvangen. Linda is een lieve vrouw, meedenkend, en heel servicegericht.” (Lees hier het hele verhaal van Inge)

En dat positieve sentiment is wederzijds: “Ik vind het bijzonder als iemand binnenkomt voor een prothese met een bijna ‘nonchalante’ houding. Of misschien is het meer een bepaalde berusting; het is wat het is, en ik ben blij dat ik er nog ben. Daarbij lijkt iemand niet heel veel waarde te hechten aan de prothese. Alsof het bijzaak is. Het moment dat de prothese echter geplaatst wordt en ze zich weer aankleedt en de emotie dan toch komt, dat is echt heel mooi. Ik blijf dat mooi vinden. Dat het zoveel verschil kan maken. Dat als ze dan zien hoe het opgelost kan worden, dat dat dan zoveel met iemand kan doen.”

Bronnen en links

Wil je meer informatie over hoe de EVE Borstprothese in jouw leven kan passen? Bel dan 085 200 79 72 of stuur een e-mail naar info@eveborstprotheses.com.

Of maak direct een afspraak bij Chilly in Hilversum 

Lees ook onze andere (blog)artikelen...

Contact met EVE

EVE Borstprotheses folder download 03

Ontvang de EVE folder in je e-mailbox

Eve Borstprotheses

Wil je meer informatie ontvangen over onze borstprotheses en de mogelijkheden voor jouw?

Maak vrijblijvend een afspraak met onze consulente Hermine Schuringa.