De nieuwste ontwikkelingen binnen EVE Borstprotheses

Bij EVE zijn we continue bezig met innoveren. Innovatie is één van de belangrijkste pijlers binnen EVE. In ons nieuwste blog lees je over ons nieuwe mobiele scanner en wat EVE voor je kan betekenen bij overmatige transpiratie.

Nieuwe mobiele scanner van EVE Borstprotheses

Momenteel zijn wij bezig met het ontwikkelen van onze nieuwe mobiele scanner. De nieuwe scanner kan worden meegenomen naar verschillende locaties, zodat EVE ook naar de klanten toe kan.

Verder is de nieuwe scanner aanzienlijk kleiner dan onze huidige 3D-scanner. De nieuwe scanner heeft maar één camera in plaats van 20 camera’s, maar is even nauwkeurig als de oude scanner. De oude scanner maakt 20 foto’s tegelijk, terwijl de nieuwe scanner een 3D-video-opname maakt.

Op de foto hiernaast zie je ons productontwerp van de nieuwe mobiele scanner.

EVE Borstprotheses en het overmatig transpireren

Voor de vrouwen die veel last hebben van transpiratie, hebben we een speciale achterzijde ontwikkeld met ‘gootjes’ die zorgen voor de versnelde afvoer van transpiratievocht. Op de foto hieronder zijn de gootjes duidelijk zichtbaar.

Wij houden jullie uiteraard op de hoogte van onze nieuwste ontwikkelingen!

 

Bronnen:

Vragen:

Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit artikel? EVE Borstprotheses helpt je graag verder met informatie en advies. Neem contact op met een van onze consulente.

Eve Borstprotheses

Wil je meer informatie ontvangen over onze borstprotheses en de mogelijkheden voor jouw?

Maak vrijblijvend een afspraak met onze consulente Hermine Schuringa.