Duurzaam en innovatief zijn de borstprotheses van EVE

EVE Borstprotheses is in 2021 gestart als bedrijf. 

EVE innovaties

We maken de 3D-prints voor de borstprothese van PLA filament, een duurzame, gebruiksvriendelijke kunststof. Met deze kunststof kun je heel goed 3D-prints maken. Bovendien komen er geen schadelijke dampen vrij tijdens het 3D-printen met PLA. We gooien 3D-prints niet weg, maar maken daar weer nieuwe 3D-prints van.

EVE Borstprotheses innovaties met Borstprotheses

Met mijn mooie prothese van EVE durf ik mijn oude kleding weer aan. Ik voelde me voor het eerst sinds de diagnose weer een complete vrouw.

Carola

Eve Borstprotheses een borstprotheses op maat

Duurzaamheid

Wij vinden dat iedere vrouw die een borstprothese wil dragen, een product op maat verdient. Een prothese die tot op de tiende millimeter een exacte kopie is van de andere borst en aan de binnenzijde zeer nauwkeurig aansluit op het litteken.

EVE Borstprotheses wil bijdragen aan een beter leven van vrouwen die een borstamputatie moesten ondergaan. Als je na je operatie kiest voor een prothese, wil je geen standaardproduct, maar een product dat zoveel mogelijk lijkt op je eigen borst, zacht aanvoelt en goed blijft zitten. En dat is precies wat een EVE Borstprothese jou biedt!

Materiaal

Voor de protheses maken wij gebruik van duurzaam, silicone materiaal. De protheses zijn gevuld met lucht. Verder zijn de borstprotheses licht van gewicht, gemaakt van zacht materiaal en niet schadelijk voor de huid. 

 

Eve Borstprotheses_voorbeeld van borstprothese

Contact met EVE

EVE Borstprotheses folder download 03

Ontvang de EVE folder in je e-mailbox

Eve Borstprotheses

Wil je meer informatie ontvangen over onze borstprotheses en de mogelijkheden voor jouw?

Maak vrijblijvend een afspraak met onze consulente Hermine Schuringa.