Banner Eve Borstprotheses_lifestyle

Duurzaam en innovatief zijn de borstprotheses van EVE

“Jij bent uniek. En dat geldt ook voor jouw borsten. Kies daarom voor jouw eigen, unieke Eve Borstprothese”

Duurzaam en innovatief zijn de Eve Borstprotheses. Om te beginnen maken wij een scan van de borst met een vernuftige 3D-technologie, met maar liefst 20 camera’s. Deze technologie hebben we zelf ontwikkeld en tref je dus nergens anders aan. 

Innovatieve scan van Eve-Borstprotheses_image-het-scan-proces

Innovatief en 3d-geprint

We maken de 3D-prints voor de borstprothese van PLA filament, een duurzame, gebruiksvriendelijke kunststof. Met deze kunststof kun je heel goed 3D-prints maken. Bovendien komen er geen schadelijke dampen vrij tijdens het 3D-printen met PLA. We gooien 3D-prints niet weg, maar maken daar weer nieuwe 3D-prints van.

Het productieproces is een volledig gesloten duurzame keten. Je kunt je borstprothese na twee jaar vervangen. Als je dat wilt, kunnen we de oude prothese recyclen. En zo is de keten rond!

Duurzaam PLA materiaal?

PLA staat voor PolyLactic Acid. PLA is van plantaardige oorsprong. Het wordt namelijk gemaakt uit het melkzuur van zetmeelrijke planten, zoals maïs, suikerbiet, cassave, graan en suikerriet. PLA is niet alleen gemaakt van biologische bronnen, het materiaal is ook nog eens biologisch afbreekbaar.

Heb je nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met een van onze consulente. Wij helpen je graag verder met meer informatie, advies of het maken van een afspraak.

Scroll to Top