Carola kan weer vrijuit sporten en voelt zich weer op en top vrouw

Na twee borstsparende operaties moest ik helaas toch een borstamputatie én bestraling ondergaan. Daarna werd het hersteltraject bemoeilijkt door een infectie van het geopereerde gebied met alle gevolgen van dien. Na alle tegenslagen had dit ook mentaal veel impact en was mijn ‘“vrouwgevoel”’ gereduceerd tot nul. Ik droeg wijde kleding, om te verhullen dat ik een borst miste. Ik droeg een borstprothese, die ik van het ziekenhuis had gekregen. Ik dacht echt dat dit de enige optie was.

Ervaring met EVE

Een kennis attendeerde mij op EVE Borstprotheses. Tijdens de intake werd ik direct al enthousiast, maar dit enthousiasme werd nog groter op het moment dat ik de borstprothese geleverd kreeg. Ik voelde me voor het eerst sinds de diagnose weer een complete vrouw. Met mijn mooie prothese van EVE durf ik mijn oude kleding weer aan en draag ik de lingerie die ik altijd al droeg. “EVE” draag ik tegen mijn huid, de prothese past zich aan mijn lichaamstemperatuur aan, daardoor vergeet ik soms dat ik een prothese draag.

Banner EVE Borstprotheses leven na borstkanker sporten
In de sportschool
Met mijn mooie borstprothese van EVE durf ik mijn oude kleding weer aan en draag ik de lingerie die ik altijd al droeg
Carola

Sporten met een borstprothese

Daarnaast kon ik ook mijn favoriete sporten weer volop gaan beoefenen: yoga, aquajoggen en boksen. Bij het aquajoggen draag ik “EVE” met een hechtspray, omdat door de opwaartse druk van het water en het sporten, de prothese gaat bewegen. Met het hechtmiddel & de sportbeha onder mijn badpak blijft de borstprothese goed zitten.

EVE Borstprotheses dame aan het sporten met borstprothese
EVE Borstprotheses sporten met een borstprothese
Time out in de gym

EVE geeft mij veel zelfvertrouwen

Ook in mijn werk, ik ben stewardess , en representativiteit is belangrijk , geeft “EVE” mij veel zelfvertrouwen. Deze prothese blijft goed op haar plek, en in mijn uniform of eigen kleding zie je absoluut niet dat ik een prothese draag.

De reden om af te zien van een reconstructie-operatie.

Om deze redenen heb ik besloten om voor nu af te zien van een reconstructie-operatie. Dit is weer een zware operatie en een lang hersteltraject, en na alle ziekenhuisopnames wil ik dit liever niet meer. Nu ik “EVE” draag ben ik zo enthousiast over dit product, dat ik mijn ervaring graag met andere vrouwen in een dergelijke situatie wil delen.

Bronnen en links

EVE Borstprotheses bedankt Carola voor haar verhaal en medewerking.

Bekijk onze op maat gemaakt oplossingen

Lees ook onze andere (blog)artikelen...

Contact met EVE

EVE Borstprotheses folder download 03

Ontvang de EVE folder in je e-mailbox

Eve Borstprotheses

Wil je meer informatie ontvangen over onze borstprotheses en de mogelijkheden voor jouw?

Maak vrijblijvend een afspraak met onze consulente Hermine Schuringa.