Banner Eve Borstprotheses_lifestyle

BORSTPROTHESES van Eve

Van eerste afspraak tot aanmeten en passen

Eve werkt in een aantal stappen naar jouw op maat gemaakte borstprothese. Met ons team van specialisten zijn wij dagelijks bezig op de producten van Eve borstprotheses zo optimaal te laten aansluiten bij jouw wensen en behoeftes. Dat doen wij met de grootst mogelijk zorg en aandacht voor jou.

Borstprotheses van Eve_image-Hermiene-Schuringa-verpleegkundige

INTAKE EN SCAN

Je hebt je eerste afspraak en intakegesprek met Hermine Schuringa. Zij is onze BIG-geregistreerde verpleegkundige. Samen bespreken jullie jouw specifieke situatie en jouw behoeften. Zij maakt ook de scan en meet je prothese aan. Dat gebeurt in onze eigen praktijk, een besloten ruimte bij MAAK in Haarlem.

Scannen en aanmeten

Voor de scan gebruiken we innovatieve technologie. We maken een 3D-scan met maar liefst 20 camera’s! Daardoor krijgen we een zeer nauwkeurige, gespiegelde kopie van jouw eigen borst en een precieze scan van je litteken. Ook hebben we een oplossing voor vrouwen die al een dubbele borstamputatie hebben gehad.

Hierna gaan we jouw borstprothese maken volgens een unieke, duurzame productiemethode.

Banner-Eve-Borstprotheses

Bekijk onze werkwijze in beeld

“Als je het niet weet, zie je het ook niet”

Eve borstprotheses Norman Verbeek
Eve-Borstprotheses_image-voorbeelden-van-de-borstprotheses

Je prothese passen

Meestal is de prothese na twee of drie weken al klaar. Als het zover is, bellen we je voor een afspraak om de prothese te passen. Ook leren we je hoe je de prothese bevestigt. Dat gebeurt met een speciale huidvriendelijke coating. 

Heb je nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met een van onze consulente. Wij helpen je graag verder met meer informatie, advies of het maken van een afspraak.

Scroll to Top