Een borstprothese op maat gemaakt

Als je een borstoperatie met een gedeeltelijke of gehele amputatie hebt ondergaan, kom je niet altijd in aanmerking voor een borstreconstructie. Of misschien heb je genoeg van alle operaties en wil je geen plastische chirurgie, operatie of medisch traject meer. Je kunt dan kiezen voor een uitwendige prothese.

Borstprotheses op maat

De meeste protheses die nu op de markt zijn, kun je alleen in standaardmaten en kleuren verkrijgen. Met als gevolg dat de prothese niet fijn draagt en ook niet goed op z’n plek blijft zitten. 

Met jouw eigen, unieke EVE Borstprothese op maat is dat verleden tijd. Want niemand is standaard, iedere vrouw is uniek.

Dankzij innovatieve technologie wordt de prothese aangepast aan de vorm van de overgebleven borst en littekens. De prothese geeft je veel comfort: hij is gemaakt van zacht siliconenmateriaal, dat goed aanvoelt en zeer nauwkeurig bij je lichaam past.

Neem contact op met EVE Borstprotheses voor meer informatie en een afspraak

Image EVE Borstprotheses iedere vrouw is uniek

Een volledige borstprothese

Na borstoperaties, zoals borstbesparende ingrepen of reconstructieve procedures, kunnen ongelijke volumes tussen de borsten ontstaan. In de nasleep van de operatie is dit verschil vaak niet direct merkbaar door zwelling in de borst. Echter, met de tijd, vooral na bestraling, kan dit verschil duidelijker worden.

Hoewel kleine asymmetrieën normaal zijn, is een aanzienlijk verschil, zoals een volledige cupmaat, ongebruikelijk. Dit kan leiden tot problemen met beha’s die naar één kant trekken, of strakke kleding die niet mooi valt.

Mouseover over het plaatje om het litteken te zien

Deelprothese

Gelukkig biedt een EVE deelprothese met dun uitlopende randen een oplossing. Omdat deze op maat gemaakt wordt, geeft deze precies het volume waar het nodig is. Door het lichte gewicht en het dragen rechtstreeks op de huid voel je nauwelijks dat je een prothese draagt. De prothese kan met of zonder tepel gemaakt worden. Door de perfecte symmetrie die door de deelprothese ontstaat passen beha’s beter en zitten ze comfortabeler. Zo kun je weer met zelfvertrouwen strakke kleding dragen.

Een op maat gemaakte deelprothese wordt doorgaans vergoed door de zorgverzekeraar, indien een confectie deelprothese niet voldoende aansluiting biedt.

Hoe zien onze borstprothese er uit?

Onze borstprotheses zien er natuurlijk en symmetrisch uit omdat die dezelfde vorm en grootte heeft als je andere borst. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor de tepel die op gelijke hoogte met je andere borst zit. En omdat het materiaal waterproof is, kun je er zelfs mee zwemmen!

EVE Borstprotheses diverse huidskleuren

14 beschikbare huidskleuren, natuurlijk uiterlijk en optimaal comfort

De borstprotheses van EVE sluiten perfect aan op het lichaam en kunnen worden geleverd in 14 huidskleuren.

Daarnaast kan er gekozen worden voor het aanbrengen van en tepel op de borstprothese. Dit is optioneel en hier dient wel een extra scan voor te worden gemaakt met een andere belichting.

Hoe maken wij een 3D model van jouw borst?

Video afspelen over EVE Borstprotheses video image borstreconstructie
Video afspelen over EVE Borstprotheses video borstreconstructie

Contact met EVE

EVE Borstprotheses folder download 03

Ontvang de EVE folder in je e-mailbox

Eve Borstprotheses

Wil je meer informatie ontvangen over onze borstprotheses en de mogelijkheden voor jouw?

Maak vrijblijvend een afspraak met onze consulente Hermine Schuringa.