De EVE Borstprotheses worden op maat gemaakt.

Als je een borstoperatie met een gedeeltelijke of gehele amputatie hebt ondergaan, kom je niet altijd in aanmerking voor een borstreconstructie. Of misschien heb je genoeg van alle operaties en wil je geen plastische chirurgie, operatie of medisch traject meer. Je kunt dan kiezen voor een uitwendige prothese.

Borstprothese op maat

De meeste protheses die nu op de markt zijn, kun je alleen in standaardmaten en -kleuren verkrijgen. Met als gevolg dat de prothese niet fijn draagt en ook niet goed op z’n plek blijft zitten. 

Met jouw eigen, unieke EVE Borstprothese op maat is dat verleden tijd. Want niemand is standaard, iedere vrouw is uniek.

Dankzij innovatieve technologie wordt de prothese aangepast aan de vorm van de overgebleven borst en littekens. De prothese geeft je veel comfort: hij is gemaakt van zacht siliconenmateriaal, dat goed aanvoelt en zeer nauwkeurig bij je lichaam past.

Wil je meer informatie over EVE Borstprotheses? Neem vrijblijvend contact op met onze consulente voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Hoe zien onze borstprothese er uit?

Onze borstprotheses zien er natuurlijk en symmetrisch uit omdat die dezelfde vorm en grootte heeft als je andere borst. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor de tepel die op gelijke hoogte met je andere borst zit. En omdat het materiaal waterproof is, kun je er zelfs mee zwemmen!

14 beschikbare huidskleuren, natuurlijk uiterlijk en optimaal comfort

Je prothese is helemaal naar jouw lichaam gemaakt. Daarom sluit die perfect aan op je huid. De siliconenprothese biedt je optimaal comfort en oogt heel natuurlijk en vrouwelijk. De prothese wordt in een van de 14 beschikbare huidskleuren gemaakt en bewerkt tot een prachtig uitziende nieuwe borst.

Het bevestigen van de borstprothese

Met een speciale dermatologische huidspray zet je de prothese vast op het litteken. Daar heb je verder geen last van en je kunt het na een paar keer ook makkelijk zelf. In de meeste gevallen wordt de spray maar tijdelijk gebruikt: door de exacte pasvorm blijft de prothese al goed in de beha zitten.