De EVE Borstprotheses worden op maat gemaakt

Als je een borstoperatie met een gedeeltelijke of gehele amputatie hebt ondergaan, kom je niet altijd in aanmerking voor een borstreconstructie. Of misschien heb je genoeg van alle operaties en wil je geen plastische chirurgie, operatie of medisch traject meer. Je kunt dan kiezen voor een uitwendige prothese.

Borstprotheses op maat

De meeste protheses die nu op de markt zijn, kun je alleen in standaardmaten en kleuren verkrijgen. Met als gevolg dat de prothese niet fijn draagt en ook niet goed op z’n plek blijft zitten. 

Met jouw eigen, unieke EVE Borstprothese op maat is dat verleden tijd. Want niemand is standaard, iedere vrouw is uniek.

Dankzij innovatieve technologie wordt de prothese aangepast aan de vorm van de overgebleven borst en littekens. De prothese geeft je veel comfort: hij is gemaakt van zacht siliconenmateriaal, dat goed aanvoelt en zeer nauwkeurig bij je lichaam past.

Wil je meer informatie over EVE Borstprotheses op maat? Neem vrijblijvend contact op met een Mammacare adviseur bij jouw in de regio. Er zijn diverse locatie in Nederland.

Image EVE Borstprotheses iedere vrouw is uniek

Hoe zien onze borstprothese er uit?

Onze borstprotheses zien er natuurlijk en symmetrisch uit omdat die dezelfde vorm en grootte heeft als je andere borst. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor de tepel die op gelijke hoogte met je andere borst zit. En omdat het materiaal waterproof is, kun je er zelfs mee zwemmen!

EVE Borstprotheses diverse huidskleuren

14 beschikbare huidskleuren, natuurlijk uiterlijk en optimaal comfort

De borstprotheses van EVE sluiten perfect aan op het lichaam en kunnen worden geleverd in 14 huidskleuren. 

Daarnaast kan er gekozen worden voor het aanbrengen van en tepel op de borstprothese. Dit is optioneel en hier dient wel een extra scan voor te worden gemaakt met een andere belichting. 

Contact met EVE

EVE Borstprotheses folder download 03

Ontvang de EVE folder in je e-mailbox

Eve Borstprotheses

Wil je meer informatie ontvangen over onze borstprotheses en de mogelijkheden voor jouw?

Maak vrijblijvend een afspraak met onze consulente Hermine Schuringa.