Banner Eve Borstprotheses_lifestyle

3D-geprinte borstprotheses

3D-geprinte borstprotheses; gemaakt voor jou

80% van de vrouwen die borstkanker hebben (gehad) en hierdoor hun borst(en) zijn verloren, kiezen voor een prothese. Qua protheses zijn er verschillende opties waar je voor kunt kiezen. Eén van de opties is een uitwendige borstprothese, maar ook deze kunnen weer op verschillende manieren en van verschillende materialen gemaakt worden. Door steeds ontwikkelende innovatieve technologie komen er ook regelmatig weer nieuwe opties bij. In deze blog bekijken we de optie voor uitwendige borstprotheses door middel van 3D-technologie.

Ontwikkeling van onze 3D-GEPRINTE BORSTPROTHESES

Eve Borstprotheses_3d-geprinte borstprotheses_image

. De borstprotheses van EVE zijn uitwendige protheses die op maat gemaakt worden met een speciaal ontwikkelde 3D-scanner met 20 sensoren. Deze innovatieve technologie zorgt voor een exacte borstkopie, op 0,1 millimeter nauwkeurig.

De borstprothese wordt dus een perfecte match voor je lichaam, omdat de borstvorm en grootte bijna identiek is aan de ander. Daarnaast zorgt de scan er ook voor dat de binnenzijde van de prothese naadloos aansluit op de vorm van de overgebleven borst en litteken(s). Het zit dus als gegoten. Een ander voordeel van de borstprotheses van EVE, is dat het gewoon in de eigen lingerie past.

Je hoeft dus geen speciale prothesebeha aan te schaffen. Dit scheelt niet alleen in kosten, maar veel vrouwen voelen zich ook vrouwelijker in hun eigen lingerie. 

Met andere borstprotheses is het vaak zo dat er een paar standaardmaten zijn waar de vrouw uit moet kiezen, terwijl elke vrouw anders is en unieke maten heeft. De komst van de optie om voor een 3D-geprinte prothese te gaan, zal dus veel vrouwen helpen zich compleet te voelen.

Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit artikel?
Eve Borstprotheses helpt je graag verder met informatie en advies.
Neem contact op met een van onze consulente.

Scroll to Top